13 Nisan 2016 Çarşamba

Philips Lumea İle 8 Haftalık Maceram Başlıyor #benimzamanim

Merhaba :)

İstenmeyen tüyler her kadının olduğu gibi benim de sorunum. Daha önce ağda, jilet ve lazer epilasyon denemiş biri olarak bu sefer de Tavsiye Kanalı aracılığıyla Philips Lumea'yı deneyeceğim.





Peki Philips Lumea Nedir?

Philips Lumea IPL teknolojisiyle çalışan bir epilasyon cihazı. Evimizin konforunda güvenli ve etkili bir şekilde tüylerimizden kurtulmamızı sağlıyor. Philips Lumea'nın 5 farklı kıl rengi ve cilt rengi için ayarı mevcut. Aynı zamanda yüz ve vücut için de 2 farklı başlığı bulunuyor. Klinik çalışmalar 2 hafta boyunca yapılan 4 uygulamadan sonra tüylerin %80 oranında azaldığını göstermiş. Bu da beni en çok heyecanlandıran kısmı oldu.




Bir dahaki haftadan itibaren sizinle hem blogdan hem de instagram üzerinden her hafta deneyimlerimi paylaşıyor olacağım. Böylece evde epilasyon ile ilgili bütün sorulara birlikte yanıt bulacağımızı umuyorum. 




Bu kampanya boyunca 25 blogger arkadaşım ile birlikte, Tavsiye Kanalı'nın deyimiyle tavsiye melekleri olarak, Philips Lumea ile ilgili deneyimlerimizi takip edebileceksiniz. Beni Instagram adresimden de daha detaylı bilgi için takip edebilirsiniz. 

Ayrıca bu kampanya dahilinde siz de Philips Lumea kazanmak isterseniz Tavsiye Kanalını takip etmeyi unutmayın.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder