11 Ocak 2016 Pazartesi

Pastel Day Long Lipcolor 20 Numara

Son bir kaç yıldır likit mat rujlar oldukça popüler. Türk markalardan bunu ilk yapanlardan biri de Pastel. 2 yıl önce bu serinin çok popüler olacağını hissetmiş ve 16 numarasını yazmıştım. o yazıma buradan ulaşabilirsiniz. Geçtiğimiz aylarda da Pastel bu seriye yeni renkler ekledi ve hepimizin kalbini fethetti :)

Bugün de size anlatacağım renk şuan serinin en popüler rengi olan 20 numara.




Bilmeyenler için Pastel likit mat rujların kısaca yapılarından bahsetmek gerekirse, kuruyunca matlaşan, dudakları fazla kurutmayan ve oldukça kalıcı rujlar. Vanilyamsı kokuları da zevkle sürmemi sağlıyor.
Çok kalıcı olması bi
r artı evet ama üstüne tekrar sürüp tazeleyemiyorsunuz. Ortaya kötü bir görüntü çıkıyor bu yüzden bütün ruju silip tekrar sürmek gerekiyor.




Bu rujla ilgili iyi mi kötü mü karar veremediğim tek bir konu var. Ambalajda gördüğümüz renk ile dudağımızda kuruduktan sonraki rengi oldukça farklı. Ambalajda içinde pembelik de varken kuruyunca daha kahverengiye dönüyor. Kimisine göre bu daha iyi olabilir o yüzden karar veremedim... Yine de ben iki türlüsünü de seviyorum.

Flaşlı çekimde dudaklarımda duruşu ise bu şekilde. Normalde kurudukça biraz daha koyulaşıyor. Dudaktan dudağa da rengin çok değiştiğini söylemeliyim. İnstagram hesabıma bu fotoğrafı eklediğimde nasıl ya bende tamamen farklı duruyor diyen çok oldu :)






Son olarak Bonus :) Bu nasıl ruj ya elimden de çıkmıyor derken çekildi muhtemelen




Siz Pastel likit mat rujlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Bence Pastel'in bu ürünü bu kadar tutmuşken daha farklı renkleri de seriye eklemeleri gerekiyor. Şöyle tam bir nude, kiremit kırmızısı falan çok güzel olurdu...Sizin favori renginiz hangisi ? 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder