16 Mart 2016 Çarşamba

Lip Kit Bubbly || Dolgunlaştırıcı Likit Mat Ruj

Herkese kısa bir aranın ardından merhaba,

Likit mat ruj trendi popülerliğini arttırarak devam ederken ben de yeni çıkan ürünlere kayıtsız kalamıyorum. Yerli, yabancı çoğu marka artık bu tarz rujlar çıkarmaya başladı. Lip Kit Bubbly de bunlardan biri.




Markanın şu an için 3 rengi bulunuyor; Candy, Soft ve Chocolate olmak üzere. Candy çok tatlı bir pembe, Soft son zamanların trendi olan kahverengi, Chocolote ise çok koyu bir kahverengi. Benim en sevdiklerim ise Candy ve Soft oldu. Rujlar çabuk matlaşıyor ve kalıcılıklarını da beğendim.




Rujların aynı zamanda dolgunlaştırma etkisi de var. Dudağınıza ilk sürdüğünüzde bir karıncalanma hissediyorsunuz ve bu his kısa bir süre sonra geçiyor. Dolgunlaştırıyor mu derseniz evet dolgunlaştırıyor ama öyle çok büyük bir fark da yarattığını söyleyemem bu açıdan. Yani sanki dudağınıza dolgu yaptırmışsınız gibi bir görüntü yaratmıyor.


Rujların swatchları ise bu şekilde; Soldan sağa; Candy, Soft ve Chocolate



Yeni çıkan likit mat rujlara hayır diyemiyorsanız Lip Kit Bubbly rujlara da bakmanızı öneririm. Ürünleri incelemek ve sipariş vermek isterseniz http://lipkitofficial.com/ 'ı ziyaret edebilirsiniz.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder