28 Şubat 2016 Pazar

Diş sağlığı hakkında

Herkese yeniden Merhaba;

Youtube kanalımdaki Diş sağlığı videomda bahsettiğim İpana 3D White perfection’ı merak edenler için bir de burda detaylı olarak yazmak istedim.
Shakira’nin bembeyaz dişleriyle reklam yüzü olduğu macunu bende bir süredir deniyorum.

Ürünün içinde aynı yüzümüze uyguladığımız peelingler gibi minik partiküller bulunuyor ve diş beyazlatmayı vaadediyor.Macunun verdiği ferahlık hissi ve beyazlık çok güzel.

Detaylı bilgi için Youtube videomu buraya da ekliyorum. İzleyip yorumlarınızı benimle paylaşmayı unutmayın!

Ürünü Satın almak için buraya tıklayınız.
Daha detaylı bilgi için http://agizbakimuzmani.com/ sitesini ziyaret edebilirsiniz :) 

Bembeyaz gülüşlü günler herkese!

#ipanaperfection  #gülüşünügöster

Kaynak: http://melodininmakyaji.blogspot.com.tr/

 

Bir boomads advertorial içeriğidir.

25 Şubat 2016 Perşembe

Online Alışverişin Güvenilir Adresi: Kozmium.com

Son zamanlarda dermokozmetik alışverişlerim için eczane yerine dermokozmetik sitelerini tercih ediyorum. Bunun başlıca sebepleri arasında hem ürünlerin daha uygun fiyatlara, kampanyalarla satılması, bütün ürünleri aynı anda görüntüleyebilmem ve hızlı kargo faktörleri var.

Son zamanlarda keşfettiğim sitelerden biri ise Kozmium.com






Sitenin çok temiz ve kolay anlaşılır bir tasarımı var. Aradıklarımı rahatça bulabiliyorum. Online canlı desteğin olması da başka bir artısı.


Benim en çok ilgilendiğim marka cilt bakımında güvendiğim La Roche Posay oldu. Neredeyse her ürünü indirimli bulmak mümkün. Üstelik bazı ürünleri de aynı gün kargo seçeneğiyle mevcut.


Özellikle karma ve hassas ciltlilere Toleriane serisini öneririm. Bu serinin krem formundaki yüz yıkama ürünü vazgeçilmezlerim arasında. Bundan sonra da Kozmium.com'dan almaya devam edeceğim.



Sitede birçok indirim ve kampanyanın yanı sıra bütün Türkiye'ye kargo sadece 3,9. 100 tl üzerindeki alışverişlerinizde de kargo ücretsiz.

Online dermokozmetik alışverişlerinizde Kozmium'a bakmadan ürün seçmemenizi tavsiye ederim.

23 Şubat 2016 Salı

Bugün Ne Giydim? || Siyah

Merhaba!

Artık belirli aralıklarla bugün ne giydim yazıları da yazmak istiyorum. Giyim zevkimi tek kelimeyle tanımlamak gerekirse ''basic'' diyebilirim. Fazla karışık olmayan, düz parçalar giymeyi ve bunları birbirleriyle kombinlemeyi seviyorum.

Bugün de bütün kadınların en sevdiği renklerden biri olan siyahı kullanmak istedim.









Palto: Mango
Beyaz Tişört: Iamnotbasic.com
Şal: H&M
Siyah Mat Deri Tayt: Instagram:@butikpelly
Çanta: Mudo
Ponpon: Instagram:@patponlar
Ayakkabı : Elle
Gözlük: Rayban

14 Şubat 2016 Pazar

FARMASİ HAPPY FACE PUDRA & PERFECT VOLUMİZİNG MASKARA


Yeni bir yazı ile herkese merhaba ^^

Kafamı dağıttığım mutlu olduğum mekanlarımdan biri dediğim blogumu son zamanlar biraz boşladım malesef -,-

yeni iş telaşı işe alışme süreci derken sonunda geri dönüş yaptım, size anlatmam gereken bir sürü ürün birikti elimde o yüzden lafı daha uzatmadan başlayalım mı ^^

Farmasi

Sizlere bahsetmek istediğim ilk ürünüm;

Farmasi markasına ait happ face pudra ^^

Farmasi markasının bb kremini denediyseniz mis gibi kokusunu bilirsiniz işte bu pudrada tıpkı onun gibi ^^
Peki pudrayı bb krem kadar sevdinmi derseniz cevabım net bir şekilde hayır olur -,-

Günlük makyajımda sürekli ten makyajı yapmıyorum bu nedenle sadece göz altı kapatıcımı sabitlerken kullanıyorum pudraları, bu pudra ise göz altımda kapatıcımın koyulaşmasına ve aynı zamanda çizgilere dolmasına neden olunca anlaşamadık -,-

sanırım benim için hala en güzel rimmel london stay matte ^^
ikinci ürünümüz ise volumizing maskara
günlük kullanımda yoğun görünümlü göz makyajlarını sevmediğim için kirpiklerimi yapıştırmayan tek tek ayıran maskaralar tecih ediyorum ^^
farmasinin bu maskarasında ise tamda istediğim sonucu elde ettim. Bazı plastik fırçalı maskaralarda yaşadığım minik topaklanmaları bu maskarada yaşamadım. Eğer günlük kullanım için sade makyajlar tercih ediyorsanız mutlaka göz atın derim ^^
denemek istediğiniz farmasi ürünleri için @farmasi_kulubu_türkiye songül ile iletişime geçebilirsiniz ^^
http://farmasin.com/kayit-ol.html

5 Şubat 2016 Cuma

Bitenler #12

Herkese günaydın, bugün sizlerle iki, iki buçuk ayda bitirdiğim ürünleri paylaşacağım. Bu sefer, biraz da unutkanlıkla, bitirdiğim birkaç ürünü çöpe atmışım. Bunların arasında duş jeli, lip balm, deluxe boy ürünler vardı. 

Geçen aylardaki performansıma baktığımda daha az ürün var, ancak bu seferkiler bitirmesi daha zor, uzun süren ürünler olduğu için de mutluyum.

Yazı boyunca yanında ''*'' görecekleriniz firma gönderisidir.




Moshos Garden Grande Soothing Tonik*: Sevdiğim, cildimde herhangi bir soruna yol açmayan bir tonık oldu. Kokusunu da çok sevmiştim ıhlamur gibiydi. Şuanda da aynı markanın Acapella toniğini kullanıyorum. 

Bioderma Sensibio h20: Hakkında çok fazla konuşmama gerek yok :) Yalnız Garnierin misel suyunu keşfettiğimden beri onu kullanıyorum.

Dermologica Daily Microfoliant*: Çok sevdiğim, cildimi aydınlatan bir peelingdi. Toz kıvamındaydı ve ıslatınca macunumsu bir hal alıyordu. Duşta tuttuğum ve kapağını açık unuttuğum için içerisinde yarısından fazla ürün olmasına rağmen kullanılamaz hale geldi. Bir de bu ürün çok pahalı 250 lira(belki daha fazla?) diye hatırlıyorum. Kısacası şurada yazmış olduğum peeling ile yoluma devam ediyorum.




Pantene Saç Kremi*: Geçtiğimiz ay bunun şampuanını da bitirdik sanırım ama atmışım. Sıradan bir saç kremiydi. O anlık yumuşattı ve saçlarımın kolay taranmasını sağladı. Şampuanı da aynı şekilde öyleydi. Temizliyor ancak ekstra bir yumuşaklık vs vermiyor.

Prozinc Summer Time Shampoo*: Saçları yumuşatan, güzel kokan bir şampuan. Yazın kullanmadığım için ''Summer Time'' etkisini göremedim. Önümüzdeki yaz alabilirim bu yüzden.




Bourjois Healthy Mix Fondöten: Çook uzun bir zamandır bendeydi. Ben de bu seneki project pan planlarım doğrultusunda kullanıp bitirmeye karar verdim. Sevdiğim, Türkiye'de satışı olsa tekrar alacağım bir ürün olurdu. Hafif nemli bitişiyle uzun zaman favorim olmuştu.

Nars Sheer Glow Fondöten: Yazısını yazamadan ürünü bitirdim :) Yaklaşık 2 senedir benimleydi. Şimdiye dek denediğim ve en memnun kaldığım fondötenimdi aynı zamanda kendisi. ''Bence'' yüksek kapatıcılıkta, kalıcılığı yüksek ancak yine de doğal duran, satin yapıda bir fondötendi. Kesinlikle ileride tekrar alacaklarım arasında.

Loreal True Match Kapatıcı: Yüksek örtücülükte, gözaltlarımda ağır durmayan bir kapatıcıydı. Denediğim en iyi drugstore kapatıcı diyebilirim. Mutlaka yenisini alırım. Bu arada rengim 4 numara.




Loreal Volume Million Lashes Rimel: İlk başlarda memnun kalsam da sonradan kirpiklerimi birbirine yapıştırmaya başladı sanki bilemedim. Tekrar almam...

Wet'n Wild Kaş Rimeli: Kullandığım üçüncüsü. Bitirdikçe alıyorum, sürmeden evden çıkamıyorum daha ne diyeyim :) Kaşlarımı doldurduktan sonra olmazsa olmazım.

Mac Brave Ruj: Sonunda bitti! 1,5 senedir bendeydi ve sürekli bunu kullandım neredeyse. Çok zarif, klas bir renkti bence. Gül kurusu, pembe tonlarında mat,satin yapıda ruj arayanlara öneririm. Beni bu rujla tanıştıran Reyyan'a da buradan sevgilerimi yolluyorum <3




2 Şubat 2016 Salı

Nip+Fab Glycolic Scrub Fix || Yüz Peelingi

Herkese merhaba!

Cilt bakımında peeling benim için çok yakın bir zamana kadar olmazsa olmaz bir adım değildi. Açıkçası bir etkisi olduğunu da düşünmüyordum. Daha önce kullandığım peelinglerin (Kiehl's Pineapple&Papaya Peeling de bunların arasında) cildimle gözle görülür bir etkisini görmedim. Bir çeşit yüz yıkama jeli klasmanındaydılar benim için. Bir tek Dermalogica'nın toz şeklindeki peelingini onlardan daha çok sevmiştim.

Cilt bakım ürünlerinde asitlerin önemini farkettiğimden beri Watsonslarda satılan Nip+Fab markası da yavaş yavaş ilgimi çekmeye başladı. Yanlış hatırlamıyorsam Kylie Jenner'ı kullanarak başarılı bir pr çalışması yürüttüler ve bence popüler olmasının sebeplerinden biri de bu. Nip+Fab Glycolic Scrub Fix %3 glycolic asit içeriyor.


                                                        


Asitlerin cildi yenileyici, cildi aydınlatıcı özellikleri var. Bir fındık büyüklüğünde elime alıp ıslattığım yüzüme yaklaşık bir dakika boyunca uyguluyorum. Cildimin kullanır kullanmaz daha yumuşak olduğunu hissedebiliyorum. Yani sadece yüzümü bir yıkama jeliyle yıkamışım gibi hissettirmiyor bana. Gerçekten temizlediğini düşünüyorum. Ancak cildiniz çok sivilceliyse bu tarz bir peeling önermem. Greyfurtlu, limonlu hafif bir kokuya sahip.
İçerik konusundan pek anladığımı söyleyemem ancak ilgilenenler için bir fotoğrafını da ekliyorum.




Eklemem gereken en önemli noktalardan biri de bu peelingin nazik bir peeling olmadığı. İçindeki tanecikleri oldukça sert ve bu yüzden kuru, hassas ciltlerin kullanımına uygun olduğunu düşünmüyorum.




Şimdi de yine aynı markanın yüz pedlerinden almak istiyorum. Onun hakkında da çok güzel şeyler duydum. Bu markanın daha yüksek oranda asit içeren, yani daha etkili ürünleri de var. Umarım Watsons onları da getirir.